Ανήλικες έκλεβαν ρούχα και καλλυντικά από πολυκατάστημα

Ανήλικες έκλεβαν ρούχα και καλλυντικά από πολυκατάστημα

;Eγιναν αντιληπτές από τον υπεύθυνο, ο οποίος τις ακινητοποίησε και τους πήρε τα κλεμμένα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε αστυνομικούς

Βόλος: Πωλούσαν «μαϊμού» καλλυντικά σε... λάθος χώρο!
Ό,τι καλύτερο ήθελαν για τον καλλωπισμό τους δύο ανήλικες Ελληνίδες, αλλά δεν ήθελαν και να... πληρώσουν για να το αποκτήσουν! Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής μπήκαν σε ένα πολυκατάστημα στην Πάτρα παριστάνοντας τις πελάτισσες και άρχισαν να κρύβουν στις τσάντες τους ρούχα και καλλυντικά.

Όμως, οι δυο κοπέλες ηλικίας 17 και 15 χρόνων έγιναν αντιληπτές από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος τις ακινητοποίησε και τους πήρε τα κλεμμένα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Οι ανήλικες με το «μακρύ χέρι» συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

14χρονος συνελήφθη επειδή έκλεψε χρήματα από αυτοκίνητο

Άμεσα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη ένας «άγουρος» κακοποιός ηλικίας μόλις 14 χρόνων, ο οποίος μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται διέρρηξε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Πάτρα. Οι δράστες έκλεψαν ένα πορτοφόλι που περιείχε 800 ευρώ, το οποίο δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι το έχει ο νεαρός που διέφυγε. Σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Στη Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μία Ελληνίδα, η οποία «βούτηξε» από στάση λεωφορείου το σακίδιο ενός αλλοδαπού, το οποίο είχε μέσα έναν φορητό υπολογιστή, ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, 600 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Τα κλεμμένα αντικείμενα και τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή της γυναίκας, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας τρεις Έλληνες οι οποίοι μπήκαν σε ένα κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες και έκλεψαν διάφορα προϊόντα. Το ίδιο έκανε και ένας άλλος Έλληνας σε ένα κατάστημα Ξάνθη, αλλά συνελήφθη και αυτός από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στα καταστήματα και οι δράστες παραπέμφθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης