Μύκονος: Η πρώην σύντροφος του Πετσίτη, Βασιλική Καρνέζη μαζί με τον θρύλο της F1 Μάουρο Σερά

Μύκονος: Η πρώην σύντροφος του Πετσίτη, Βασιλική Καρνέζη μαζί με τον θρύλο της F1 Μάουρο Σερά

O Μάουρο Σερά βρίσκεται στη Μύκονο μαζί άλλα αστέρια της F1 στα πλαίσια της εκδήλωσης  για την οδική ασφάλεια

mykonos_f1_in__2_
Μπορεί ο Μανώλης Πετσίτης παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια, έχοντας αποσυρθεί στη Κύπρο, μετά την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η πρώην σύντροφός του και τραγουδίστρια, Βασιλική Καρνέζη, εθεάθη στη Μύκονο δίπλα στον θρύλο της μηχανοκίνητης οδήγησης, Μάουρο Σερά - και μάλιστα, τραγούδησαν μαζί το Bella Ciao.
Η Βασιλική Καρνέζη μάλιστα βρέθηκε εκεί με σκοπό να τραγουδήσει και στα γενέθλια του Τόνιο Λιούτσι, πρώην οδηγού της F1 και νυν αγωνοδίκη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.


O Μαουρο Σερά βρίσκεται στη Μύκονο μαζί άλλα αστέρια της F1 στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Κώστας Μαστοράκης για την οδική ασφάλεια. Η Nazionale Piloti είναι μια ομάδα διάσημων πιλότων που περνά με κάθε τρόπο μηνύματα για την οδική ασφάλεια, επιδιώκοντας μέσω της δημοφιλίας των μελών της, να ευαισθητοποιήσει όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό. Το ίδιο θα συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο με τον αγώνα karting και την προώθηση μηνυμάτων που σώζουν ζωές.
 
Η  Βασιλική Καρνεζη μαζί με τον θρύλο της F1 Μάουρο Σέρα
 

Η Βασιλική Καρνέζη μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύμβουλο του Μεγάρου Μαξίμου, αφοσιώθηκε στην δουλειά της προχωρώντας σε συνεργασίες με αξιόλογους μουσικοσυνθέτες , αφήνοντας πίσω τη μεγάλη ζωή που έκανε με τον Πετσίτη.
mykonos_f1_in__3_
Κλείσιμο

Ποιος ήταν ο... Μανόλο του Νίκου Παππά

Ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία σηματοδότησε και την επαγγελματική εκτίναξη του πρώην σερβιτόρου με το ετήσιο εισόδημα των 4.911 ευρώ μέχρι το 2013. 

Με προσωπικό οδηγό -υπάλληλο του Ελληνικού Δημοσίου- ένα τσούρμο σωματοφύλακες, ένα θηριώδες SUV, ηχηρές διασυνδέσεις με δυνατά ονόματα και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ στις τσέπες του, ο Πετσίτης από γκαρσόνι έγινε μεγαλοστέλεχος εταιρειών και μέτοχος σε γνωστά μαγαζιά. Η ανέλιξή του θα μπορούσε να γίνει άνετα εκδοτικό μπεστ σέλερ με συμβουλές για ραγδαία επιτυχία υπό τον τίτλο «Από σερβιτόρος στέλεχος σε πολυεθνικές.

Φέρεται να  έλυνε και να έδενε μέσα στην κυβέρνηση, συνδιαλεγόμενος  με μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, υπουργούς, ακόμη και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μάλιστα ακολουθούσε σε κάθε του βήμα, αρχής γενομένης από  το ταξίδι του στο Άγιον Όρος.

Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης