Φωτιάξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης αυτοκίνητο που κινούνταν στην E.O. Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο ύψος της Πεύκης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το trikalavoice.gr το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς αρχικά, μετά φλόγες και τελικά εξερράγη και εκτινάχθηκε όλο το πίσω μέρος του.
Το όχημα έπεσε σε χωράφι που βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά μικρής έκτασης σε ξερά χόρτα, η οποία σβήστηκε άμεσα.
Οι επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν και βγήκαν έγκαιρα από το αυτοκίνητο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events