Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των τεσσάρων συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα κατά την πορεία αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Ειδικότερα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλου, απείθειας, διατάραξης οικιακής ειρήνης και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο Μιχαηλίδης ήταν σε απεργία πείνας για 67 ημέρες, την οποία διέκοψε (ή, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του «ανέστειλε»), σήμερα Παρασκευή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους