Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος τη γυναίκα στην Πάτρα και μετά να ταμπουρώθηκε στο σπίτι

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος τη γυναίκα στην Πάτρα και μετά να ταμπουρώθηκε στο σπίτι

Γείτονες έκαναν λόγο για άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένο» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα

patra2
Θλίψη και μούδιασμα επικρατεί στην Πάτρα για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εξετάζουν οι Αρχές, εκτιμώντας ότι μπορεί κάποιος να έσπρωξε τη γυναίκα και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε γειτονιά της Πάτρας. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

gnomip.gr Πτώση ατόμου απο Ζαϊμη


Ωστόσο, γείτονες έκαναν λόγο για άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένο» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο πτώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος φορώντας αλεξίσφαιρα, καθώς υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μια γυναικοκτονία.

Κλείσιμο
Gnomip.gr Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ


Λίγο αργότερα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην πολυκατοικία και ερεύνησαν όλους τους ορόφους αλλά και παρακείμενα κτίρια χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την απουσία της μητέρας και του αδερφού της, να βάζει τέλος στη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Εικάζεται πως κρατούσε στα χέρια της τα τσιγάρα και τον αναπτήρα που βρέθηκαν δίπλα στη σορό της. 

Κάποιος πέταξε από το μπαλκόνι τον αναπτήρα και τα τσιγάρα της

Μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία, πως όταν έπεσε η γυναίκα πετάχτηκε από το μπαλκόνι ένα πακέτο τσιγάρα και ένας αναπτήρας.

Καταστηματάρχης της περιοχής, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε: «Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί διότι η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι στον δρόμο επί της Ζαΐμη και σκοτώθηκε. Υπάρχουν αίματα, δεν ξέρουμε αν έπεσε από μόνη της ή αν την έριξε κάποιος. Πάντως μετά την πτώση της έριξαν κάποια αντικείμενα στον δρόμο, τον αναπτήρα της και τα τσιγάρα της. Εδώ της γειτονιάς ήταν η κοπέλα γύρω στα 45 ήταν».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Στο Πανεπιστήμιο με 6,9 - Δείτε τις σχολές που έπεσαν κάτω από τη βάση

Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη λαχαναγορά του Ρέντη

Καταγγελία σοκ από 23χρονη στη Σέριφο - Πακιστανοί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης