Σκιάθος: Εργαζόμενη κατήγγειλε συνάδελφό της από το Μπανγκλαντές για απόπειρα βιασμού

Σκιάθος: Εργαζόμενη κατήγγειλε συνάδελφό της από το Μπανγκλαντές για απόπειρα βιασμού

Ο 40χρονος δεν αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα και φέρεται να της ζήτησε συγγνώμη, με τη δικαιολογία ότι ήταν μεθυσμένος

sexual_abuse_ginaika
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 25χρονη στη Σκιάθο, η οποία κατήγγειλε πως ένας 40χρονος από το Μπανγκλαντές, με τον οποίο δούλευαν μαζί σε ταβέρνα της Σκιάθου, της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει, το βράδυ του Σαββάτου, όταν είχε τελειώσει την εργασία της και πήγε στο δωμάτιό της, για να ξεκουραστεί.

Όπως κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την ακολούθησε στο δωμάτιό της, το οποίο της έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, εισέβαλε σε αυτό, την έπιασε από τα χέρια, την ακινητοποίησε και την έριξε στο κρεβάτι, προσπαθώντας να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της.

Όμως, η κοπέλα δεν έχασε την ψυχραιμία της, αντέδρασε σπρώχνοντάς τον και άνοιξε την πόρτα τρέχοντας έξω από το δωμάτιο και καλώντας σε βοήθεια. Στη συνέχεια, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού και οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως τον αλλοδαπό.

Ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη, ωστόσο δεν αρνείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα και φέρεται να της ζήτησε συγγνώμη, με τη δικαιολογία ότι ήταν μεθυσμένος.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που του απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία, για ν' απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα

Φυσικό αέριο: Η «εξαίρεση» που πέτυχε η Ελλάδα στο deal της ΕΕ για κόφτη 15%

Σπάτα: Τα σενάρια για την τραγωδία και η μαρτυρία που φέρνει ανατροπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης