Πυροσβεστική: Συνολικά 44 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Οριοθετημένες οι φωτιές στον ορεινό όγκο της Πεντέλης και στα Μέγαρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις – Υπό έρευνα τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών
Συνολικά 44 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενώ τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης τους.
Αναφορικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 19/07 το μεσημέρι, στον ορεινό όγκο της Πεντέληςη Πυροσβεστική τονίζει ότι είναι οριοθετημένη και πως παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, σε όλη την έκταση της πυρκαγιάς.
Επίσης οριοθετημένη είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθές το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βένιζα Μεγάρων, ενώ και εκεί παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αναζωπύρωση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας