Μύκονος: Ελληνίδα concierge στους συλληφθέντες που διακινούσαν κοκαΐνη

Μύκονος: Ελληνίδα concierge στους συλληφθέντες που διακινούσαν κοκαΐνη

Πρόκειται για 27χρονη Ελληνίδα η οποία εμφανίζεται να προσφέρει υπηρεσίες «Hospitality Management» σε Μύκονο και Ντουμπάι – Συζούσε με 28χρονο Αλβανό ντίλερ

mykonos22223
Μια 27χρονη Ελληνίδα, η οποία εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσφέρει υπηρεσίες “Hospitality Management” σε Μύκονο και Ντουμπάι, βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων για τη διακίνηση κοκαΐνης στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η νεαρή γυναίκα συγκατοικούσε με έναν 28χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο νησί, διακινώντας κάθε λογής ναρκωτικά, από κοκαΐνη μέχρι κάνναβη και το παραισθησιογόνο MDMΑ ή αλλιώς «κυρία» των πάρτι, που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στο θάνατο αν αναμιχθεί με αλκοόλ.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η 27χρονη φέρεται να κρατούσε τα χρήματα από την διακίνηση των ναρκωτικών, τα οποία προωθούσε σε τουρίστες ο 28χρονος σύντροφός της. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 35χρονος από το Ισραήλ, ο οποίος μόλις είχε προμηθευτεί κοκαΐνη 1,1 γραμμαρίου έναντι 200 ευρώ.



Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν το ζευγάρι στην περιοχή Τάγκου - Αργύραινα και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που διέμεναν οι διακινητές. Εκεί βρήκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων, μια πλαστική συσκευασία, με τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων, μια πλαστική συσκευασία, με κοκαΐνη 5,4 γραμμαρίων, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με MDMA, μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων η κάθε μία, καθώς επίσης €21.740,00 και τρία κινητά τηλέφωνα.

Κλείσιμο
Επίσης, βρήκαν μια ζυγαριά ακριβείας και 570 δολάρια Η.Π.Α., 420,00 λίρες Αγγλίας, 25 δολάρια Καναδά, 115 ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, 200 λεκ Αλβανίας, 55 δολάρια Αυστραλίας και 20,00 Ελβετικά.

Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως concierge που προσφέρει υπηρεσίες Hospitality Management σε Μύκονο και Ντουμπάι. Οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στην εισαγγελία της Σύρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκκληση των Πνευμονολόγων στους πολίτες να αποφύγουν την Πεντέλη

Αιχμές για εμπρησμό από τη δήμαρχο Πεντέλης: «Δεν μπορεί η φωτιά να ξεκίνησε με φυσικό τρόπο»

Έγιναν 600 απομακρύνσεις κατοίκων - Οι άνεμοι πνέουν με πάνω από 80χλμ/ώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης