Πλήρωμα περιπολικού δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, όταν, χθες το βράδυ, κλήθηκε να ελέγξει καταγγελία για διατάραξη, στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.
Αντιδρώντας στον έλεγχο, οι δράστες (40 και 21 ετών), που πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησαν τα δύο μέλη του πληρώματος και προκάλεσαν ζημιές στο περιπολικό.
Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.