Ένα αρκετά διαφορετικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν λίγες ημέρες ντόπιοι κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι Ελασσόνας, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο αυθόρμητο pole dancingσόου μιας Ουγγαρέζας τουρίστριας, σε μια κολόνα στη άκρη του δρόμου.
Το παράξενο σκηνικό έγινε... ατραξιόν για τους περαστικούς και για τους βοσκούς της περιοχής, που έτριβαν τα μάτια τους χωρίς να μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβαιναν μπροστά τους.
Όπως μας αναφέρει η συμπατριώτισσα της τουρίστριας και για χρόνια τώρα κάτοικος Λιβαδίου κα Ρίτα Κακάνη: «Πρωτοφανές υπερθέαμα μπόρεσαν να απολαύσουν μερικοί κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι από μια συμπατριώτισσα μου που ήρθε να επισκεφτεί το χωριό και το χόμπι της είναι το pole dancing. Κατά τα άλλα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός που είναι ένα πολύ σπάνιο επάγγελμα για γυναίκα. Φαντάζεστε να την είχε προσλάβει η ΔΕΗ και να αποκαταστούσε τις βλάβες της ηλεκτροδότησης που γίνονται συχνά στο Λιβάδι;».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.