Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου υποφέρει, έχει σπάσει το πόδι του», λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε

Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου υποφέρει, έχει σπάσει το πόδι του», λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε

«Σε αυτήν την διασταύρωση συνέχεια συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα καθώς δεν έχει φανάρι και δεν προσέχουν το στοπ», λέει η μητέρα του νεαρού που χτύπησε - Γλίτωσαν με εκδορές οι δύο 13χονοι φίλοι του

troxaio-thess-arthro
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του 14χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Νικόπολης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε εκείνον και τους δύο φίλους του που είχαν βγει για βόλτα στην περιοχή.

Οι στιγμές ανεμελιάς των τριών φίλων που απολάμβαναν τις διακοπές του καλοκαιριού, μετατράπηκαν στις 11.20 το πρωί σε εφιάλτη, όταν είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να έρχεται επάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και να τους παρασύρει, με αποτέλεσμα να καταλήξουν πεσμένοι στο έδαφος και τραυματισμένοι μέσα σε ένα οικόπεδο, δίπλα από το πεζοδρόμιο που περπατούσαν.
20220713_132059
received_463157371811653
20220713_132046
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν αρχικά μεταξύ τους, στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου με Λέσβου. Η μία οδηγός του αυτοκινήτου που φαίνεται ότι είχε αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο, συγκρούστηκε πλαγιομετοπικα με ένα άλλο όχημα που οδηγούσε μια μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά στα πίσω καθίσματα.

Το πρώτο αυτοκίνητο παρέσυρε στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 και 14, που εκείνη την ώρα περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, γκρέμισε μια περίφραξη οικοπέδου και κατέληξε στον χώρο πρασίνου. Από την παράσυρση οι τρεις μαθητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δύο 13χρονοι είναι καλά στην υγεία τους, φέρουν μόνο εκδορές και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο, ενώ ο 14χρονος φίλος τους υπέστη κάταγμα στο πόδι.
Κλείσιμο
20220713_132055
troxaio-thess-arthro
 

Η κυρία Άννα Περκουλίδου, μητέρα του 14χρονου παιδιού που έτρεξε στο νοσοκομείο μόλις την ειδοποίησαν για το ατύχημα, μιλάει στο protothema.gr και λέει συγκλονισμένη ότι ο γιος της υποφέρει από τους πόνους, όμως ευχαριστεί τον Θεό που το ατύχημα δεν είχε χειρότερη καταλήξει για τον Δημήτρη και τους δύο καλούς του φίλους.
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
 

"Ο γιός μου πονάει, έχει χτυπήσει το πόδι του. Είμαι αναστατωμένη και πολύ ταραγμένη. Μου είπε ότι τρακάρανε τα δύο αυτοκίνητα, το ένα πέρασε το στοπ και το δεύτερο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τα τρία παιδιά που ήταν στο πεζοδρόμιο. Το ένα παιδί ήταν ο γιος μου. Ευτυχώς όμως είναι καλά οι δύο φίλοι του. Ο Δημήτρης μου χτύπησε λίγο παραπάνω στο πόδι αλλά δόξα το Θεό δεν είναι σοβαρά", λέει η μητέρα του 14χρονου παιδιού.

Όπως περιέγραψαν οι συνομήλικοι φίλοι των τριών αγοριών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μόλις έμαθαν για το σοκαριστικό τροχαίο, τα τρία παιδιά είχαν βγει βόλτα και περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, όπως συνήθιζαν να κάνουν καθημερινά. "Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους και τους χτύπησε. Τον έναν τον έσυρε από κάτω αλλά έπαθε μόνο γρατσουνιές και ο άλλος φίλος μας έσπασε τον αστράγαλό του. Σε αυτήν την διασταύρωση συνέχεια συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα καθώς δεν έχει φανάρι και δεν προσέχουν το στοπ. Τα παιδιά που μιλήσαμε μας είπαν ότι όταν τράκαρε το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε και έπεσε επάνω τους. Ήταν σοκαρισμένοι, ειδικά το παιδί που έσπασε το πόδι του", ανέφεραν οι φίλοι των παιδιών.

Οι συμμαθητές των τριών αγοριών μάζεψαν κοντά από το σημείο του ατυχήματος τα προσωπικά αντικείμενα και τα παπούτσια των φίλων τους, καθώς είχαν παραμείνει μέσα στο οικόπεδο που κατέληξαν μετά την παράσυρση από το αυτοκίνητο.


Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης