Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα «εξπρές» χτύπησε την πόλη - Παρασύρθηκαν κάδοι, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα «εξπρές» χτύπησε την πόλη - Παρασύρθηκαν κάδοι, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Η καταιγίδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε μικρή χρονική διάρκεια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Περισσότερες από δέκα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική

kataigida_thess__3_
Σε λιγότερο από πέντε λεπτά μετατράπηκαν σε ποτάμια αρκετοί δρόμοι της πόλης από την καταιγίδα "εξπρές" που χτύπησε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής τη Θεσσαλονίκη.

Τα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν από την ανατολική πλευρά της πόλης και έφτασαν στη συνέχεια στη δυτική πλευρά, με τη δυνατή βροχόπτωση να συνοδεύεται από ισχυρούς ανέμους.
kataigida_thess__1_


Μέχρι στιγμής, έχει καταγραφεί τουλάχιστον μια πτώση δέντρου, στο πάρκο της Νέας Ελβετίας και χωρίς σημειωθεί κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
kataigida_thess__4_


Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες του protothema.gr, από την δυνατή νεροποντή παρασύρθηκε ένας κάδος απορριμάτων μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με έναν οδηγό ταξί να σταματάει το όχημά του για να τον τοποθετήσει ξανά στη θέση του προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.
kataigida_thess__2_
Κλείσιμο


Σημειώνεται ότι η καταιγίδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε μικρή χρονική διάρκεια, ωστόσο η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει από εχθές για επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αναμένεται να διαρκέσουν έως το Σάββατο και κατά τόπους ισχυρά.
Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη


Περισσότερες από δέκα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε περισσότερες από δέκα περιπτώσεις να επέμβει σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια. Τα έντονα φαινόμενα υποχώρησαν με την επανεμφάνιση του ήλιου, αν και στη διάρκεια της ημέρας αναμένονται νέες καταιγίδες, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο σφαίρες από αυτοσχέδιο όπλο έκοψαν το νήμα της ζωής του Σίνζο Άμπε

Μάλια: Ξανάσμιξε με την κόρη του ο 62χρονος Βρετανός - «Τους έλεγα από την αρχή ότι όλο αυτό ήταν αθώο»

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης