Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Στην απολογία του ο 35χρονος είπε ότι όσα υποστηρίζει η 14χρονη είναι ψεύδη που βασίζονται σε ιστορία που έχει κατασκευάσει για να εκδικηθεί τον ίδιο και τη μητέρα της

viastis_thess__4_
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 2η Τακτική Ανακρίτρια, ο άντρας ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, στη Θεσσαλονίκη.

O 35χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ισχυρίστηκε στην απολογία του στον ανακριτή ότι όσα υποστηρίζει η 14χρονη είναι ψέματα τα οποία βασίζονται σε ιστορία που έχει κατασκευάσει για να εκδικηθεί τον ίδιο και την μητέρα της, επειδή της έκαναν επίπληξη καθώς δεν τα πήγε καλά με τα μαθήματα του σχολείου. Ο 35χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αρνείται την κατηγορία που τον βαραίνει.
viastis_thess__2_


Όπως είπε η συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Βασιλική - Μαρία Νικολάου, η προσωρινή κράτηση διατάχθηκε καθώς η ανακρίτρια θεωρεί ότι θα πρέπει να περιμένει την παιδοψυχιατρική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
viastis_thess__3_
Κλείσιμο


«Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και συνεχίζει να αρνείται τις καταγγελίες της ανήλικης και η μητέρα της υποστηρίζει τα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος», δήλωσε. Όπως είπε στη συνέχεια, μητέρα και πατριός, ισχυρίζονται ότι όσα κατήγγειλε η 14χρονη ήταν πάνω στην ανάγκη της να αμυνθεί στην επίπληξη που υπήρχε από την οικογένεια και θεωρούν ψευδή τα όσα είπε η ανήλικη στις Αρχές.
viastis_thess__5_


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, εδώ και μια εξαετία και μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.
viastis_thess__1_


Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δυνάμει σχετικού εντάλματος, έπειτα από καταγγελία ανήλικης.
Στη φυλακή ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του 2
 

Η δικογραφία σε βάρος του 35χρονου αφορά στα αδικήματα «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους» και «κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».
Στη φυλακή ο 35χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του



Ειδήσεις σήμερα:

Έλον Μασκ: Εβδομάδες πριν γεννηθεί το 2ο παιδί του με την Grimes, απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα!

Στις 2 το μεσημέρι το διάγγελμα παραίτησης του Μπόρις Τζόνσον

Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Ιμάν αρραβωνιάστηκε με γόνο ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης