Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές της Ηλείας ύστερα από έκτακτη ειδοποίηση για ένα 6χρονο αγόρι από την Ελβετία. Το παιδί βρισκόταν στην παραλία της Ζαχαρως με τους γονείς του, οι οποίοι έβγαλαν το αγοράκι σε λιπόθυμη κατάσταση από τη θάλασσα.
Οι γονείς του κάλεσαν άμεσα για βοήθεια και το παιδί μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινικη του νοσοκομείου Πύργου όπου και διασωληνώθηκε. Η κατάστασή του φάνηκε από την αρχή σοβαρή, με αποτέλεσμα ο 6χρονος να μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
Οι γονείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Έλληνες ομογενείς από την Ελβετία και είχαν ταξιδέψει στην περιοχή της Ζαχάρως για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Άγνωστο παραμένει πώς το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και κόντεψε να πνιγεί μέσα στη θάλασσα.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.