Ένα σαλάχι με βάρος 120 κιλά έβγαλε με τα δίχτυα του ψαράς στην Ναύπακτο.
Η συγκεκριμένη ψαριά είναι από τις πιο σπάνιες για την πόλη της Ναυπάκτου καθώς το μέγεθος του ψαριού όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το Nafpaktianews.gr είναι τεράστιο.
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού ανήκει στο γένος Ράγια και είναι γνωστό με τις ονομασίες Βάτος, Ράγια και Ράσσα. Τα σαλάχια φτάνουν σε ανάλογο ή και μεγαλύτερο μέγεθος σε μεγάλο βάθος και βρίσκονται σε όλες τις θάλασσες και επίσης μερικά από αυτά προκαλούν ηλεκτρικές εκκενώσεις από την ουρά και τα άκρα.
Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους, που είναι εξαιρετικά εύγευστη, αλλά και για το δέρμα τους, ενώ απο το συκώτι τους εξάγεται έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη D.
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.