Σέρρες: Παραδόθηκε 32χρονος που επιχείρησε δυο φορές να σκοτώσει 45χρονο

Σέρρες: Παραδόθηκε 32χρονος που επιχείρησε δυο φορές να σκοτώσει 45χρονο

Αρχικά τον παρέσυρε με αυτοκίνητο - Λίγη ώρα αργότερα, πυροβόλησε με καραμπίνα σε όχημα που βρισκόταν ο 45χρονος με τη σύζυγό του - Ο 32χρονος παραδόθηκε στη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

karampina_Intime_01_04_2021-1536x1055
Στον εισαγγελέα Σερρών οδηγείται 32χρονος που φέρεται να «πρωταγωνίστησε», τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δύο διαδοχικά επεισόδια με θύμα 45χρονο, ύστερα από μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρώτο επεισόδιο συνέβη στην Ηράκλεια Σερρών, όπου ο 32χρονος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του, κατηγορείται ότι παρέσυρε τον 45χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Λίγη ώρα ώρα αργότερα σε γειτονικό οικισμό, το Ποντισμένο, ακολούθησε το δεύτερο επεισόδιο, όταν ο ίδιος δράστης συνάντησε εκ νέου τον παθόντα. Σύμφωνα με την αστυνομία, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να τους τραυματίσει.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και καθώς είχαν ξεκινήσει αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, ο 32χρονος προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παραδόθηκε αυτοβούλως. Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Την τελευταία φορά φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου κι έδειχνε πολύ ανήσυχη»

Με γροθιές στο πρόσωπο ξυλοκόπησε την 30χρονη ο 22χρονος σύντροφός της στο Νέο Φάληρο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης