Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Έσερναν για τέσσερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Έσερναν για τέσσερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας

Οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση και άρπαξαν χρήματα - Ο 33χρονος ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους σταματήσει πηδώντας στο αυτοκίνητό τους - Προηγήθηκε πάλη από την οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των δραστών

20220701_151004
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ληστές μπούκαραν σε εταιρεία με βιοτεχνικά υλικά στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, άρπαξαν χρήματα και έφυγαν μαζί με τον ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και ο πατέρας του θύματος στο protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις δύο το μεσημέρι όταν ένας από τους δύο δράστες μπούκαρε στην εταιρεία, πήγε μέσα στο γραφείο της επιχείρησης και άρπαξε περίπου 500 ευρώ που υπήρχαν στο γραφείο.

ον έσερναν με ανοιχτή πόρτα για τέσσερα χιλιόμετρα


Τότε, έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ο οποίος προσπάθησε να το πιάσει και να τον σταματήσει. Ο δράστης τον χτύπησε με μπουνιά στην κοιλιά, ενώ εκείνη την ώρα πελάτης της επιχείρησης χτύπησε με κλωτσιά τον ληστή και τον πέταξε πάνω σε σίδερα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Τον έσερναν με ανοιχτή πόρτα για τέσσερα χιλιόμετρα
Κλείσιμο

viotexnia


«Ο Κώστας είναι πολύ γεροδεμένος και τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα ενώ αυτός ξεκίνησε να πετάει τα χρήματα στον δρόμο. Ο συνεργός τους τον περίμενε έξω με ένα μαύρο μερσεντες αυτοκίνητο και φώναξε "αφήστε τον θα τον πάρω εγώ", με επιτακτικό τόνο λες και ήταν από την Ασφάλεια. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά και του φωνάξαμε να φύγει. Αυτός ο ληστής που τον είχε πιάσει το θύμα από το κεφάλι, προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα, ο Κώστας μπήκε ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο και ο οδηγός πάτησε γκάζι και τον έσερνε με ανοιχτή πόρτα ως το Τιτάν, τέσσερα χιλιόμετρα μακριά», περιέγραψε.
20220701_150337_0_


Όπως είπε στη συνέχεια, ο 33χρονος κατάφερε να ξεφύγει και γύρισε με οτοστόπ στην επιχείρηση. «Μου είπε ότι τον δάγκωσε ο ένας στο χέρι και του έδωσε μια γροθιά από το παράθυρο στα πλευρά», είπε.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του 33χρονου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο γιος του ήταν στο πίσω μέρος της αποθήκης και έβλεπαν με τον πελάτη κάποια υλικά. Μόλις πήγε μέσα στο γραφείο να πάρει ρέστα για να του δώσει, τον βλέπει να σκαλίζει το ταμείο. Αυτός πήρε τα λεφτά και άρχισε να τρέχει ενώ ο πελάτης τον χτύπησε με κλωτσιά και τον έριξε κάτω, σκόρπισαν τα χρήματα, ο πελάτης τα μάζευε και ο γιος μου πλάκωσε τον άλλον. Μετά πήραν τον γιο μου μαζί τους μέσα στο αμάξι, δεν ξέρω πώς και πήγαν προς το Τιτάν. Δεν ξέρω πώς διέφυγε, αλλά τον γύρισε πίσω ένας περαστικός με μηχανάκι. Δεν είχε σοβαρά τραύματα μόνο μια μεγάλη μελάνια από δάγκωμα στο χέρι», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έχουν ήδη στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων.
20220701_150347


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Τα μοντέλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πίεση στο ΕΣΥ ώστε να πάρουμε μέτρα

Καταγγελίες για ακατάλληλες συνθήκες και αμέλεια περίθαλψης σε κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά ο γιατρός

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης