Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το ανατριχιαστικό βίντεο που αποκάλυψε το STAR και δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να πνίξει το ηλικίας μόλις ενός έτους παιδί του μέσα στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Ομόνοιας.
Ευτυχώς η αντίδραση των περαστικών ήταν άμεση και έπειτα από μάχη που έδωσαν κατάφεραν να πάρουν το παιδί από τα χέρια του πατέρα του πριν αυτός να ολοκληρώσει την πράξη του.
Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια ο δράστης είναι 35 ετών και η μητέρα του παιδιού, η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, είναι 34 ετών.
Στην μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το παιδί από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο-ντοκουμέντο.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.