Αμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Παιδείας Αγγελου Συρίγου, όταν την ώρα που ήταν στην παραλία Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας, λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί.
Ο κ. Συρίγος έτρεξε να βγάλει τον άνθρωπο από την θάλασσα και ο Ιταλός κολυμβητής σώθηκε χάρη στην παρέμβαση του υφυπουργού και κάποιου άλλου λουόμενου που έτρεξαν και έβγαλαν τον άνθρωπο που κινδύνευε από την θάλασσα, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και το Λιμενικό.
Ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος βρίσκεται στην Λευκάδα, όπου παρέστει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Προστάτιδας του νησιού Παναγίας Φανερωμένης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.