Μυστήριο με ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Μυστήριο με ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πρόκειται για άνδρα νεαρής ηλικίας - Δέκα ημερες εκτιμάται ότι βρισκόταν στο νερό

thessaloniki_ptoma
Δεν φαίνεται να φέρει προθανάτιες κακώσεις η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής σε προχωρημένη σήψη, χωρίς κεφάλι και κάτω άκρα, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα στοιχεία της νεκροψίας - νεκροτομής η οποία έγινε σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανατιες κακώσεις. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η σορός ανήκει σε άντρα σχετικά νεαρής ηλικίας, μέχρι 40 ετών, ενώ ο χρόνος που φαίνεται να βρίσκονταν στο νερό εκτιμάται ότι ήταν περίπου οι δέκα ημέρες.

Επιπλέον, από την ημιτελή σορό ελήφθησαν δείγμα DNA τα οποία αναμένεται να σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, ενώ θα διενεργηθεί και δακτυλοσκοπική εξέταση στο αρμόδιο Τμήμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναζητά το Λιμενικό

Πληροφορίες για την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, αναζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα ανήκει άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας, είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ επιπλέον είναι ακρωτηριασμένο, καθώς λείπει το κεφάλι και τα κάτω άκρα του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη "sara" ή "sava" και καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.



Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα, έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς μπορείτε να πάρετε επιδότηση έως 50% - Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι, ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης