Μυστήριο με ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση

Μυστήριο με ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση

Πληροφορίες για τον άγνωστο άνδρα ζητά το Λιμενικό

λιμενικο
Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το πτώμα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας και φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (19.6.2022) από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή και σήμανε συναγερμός στις τοπικές Αρχές. Φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα στη Γαλλία: Αποδυνάμωση Μακρόν, πολιτική ρευστότητα και στο βάθος εκλογές

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Γραφεία παροχής... νταντάδων στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης