Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Στο σημείο έχουν σπεύσει 77 πυροσβέστες με 23 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και πέντε αεροσκάφη

fotia-main4
Καλύτερη είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση βόρεια της περιοχής Μόλα Καλύβα, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το μέτωπο είναι σε ύφεση. Για την κατάσβεση της φωτιάς υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις με 77 πυροσβέστες, 24 οχήματα καθώς και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα. Από την πρώτη στιγμή απογειώθηκαν εναέρια μέσα και στην μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν συνολικά 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στη Χαλκιδική

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας, Χρήστος Σερέτης, η μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε κορυφογραμμή στην περιοχή Λαγοτροφείο και αυτή τη στιγμή έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

«Η πυρκαγιά είναι σε ύφεση και πλήρως ελεγχόμενη. Στο σημείο της κατάσβεσης παραμένουν τέσσερα αεροσκάφη, υδροφόρες, χωματουργικά μηχανήματα κ.α., ωστόσο δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλέον. Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας ήταν άμεση και η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές», τόνισε ο κ. Σερέτης.


Κλείσιμο
Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση, στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε περίπου στις 15.30 για φωτιά σε δασική έκταση βόρεια της περιοχής «Μόλα Καλύβα» και άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.

Συνολικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς είναι 77 πυροσβέστες με 23 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και πέντε αεροσκάφη.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας, Χρήστος Σερέτης, η φωτιά που έχει ξεσπάσει είναι μεγάλη και εκδηλώθηκε σε κορυφογραμμή στην περιοχή Λαγοτροφείο, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις έχουν φτάσει στο σημείο και επιχειρούν, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το thestival.gr


Thestival.gr Φωτιά στη Ν. Σκιώνη - Καναντέρ


287220337



Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Μύκονο - Αγνούνται 4, σώθηκαν 108 που επέβαιναν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος


Όλο το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τον Mad Clip - Χάθηκε άδικα, δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά

«Lio Mykonos», τo cabaret club των σταρ - Από την Ίμπιζα στο νησί των ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης