Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρια… για τα μάτια μιας γυναίκας.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, όλα συνέβησαν στις 4:30 τα ξημερώματα στα Χανιά όταν άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία μαχαίρωσε 35χρονο άνδρα με καταγωγή από τη Συρία, ενώ μήλον της έριδος μεταξύ τους ήταν μία γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ όμως ο 35χρονος αρνήθηκε τη διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και προτίμησε να μεταβεί με ιδιωτικό μέσο.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.