Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα - «Τον έφαγε η νύχτα», λέει ο πατέρας του

Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα - «Τον έφαγε η νύχτα», λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου Αναστάσιος Μήτσου υποστηρίζει ότι ο γιος του Γιώργος δολοφονήθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους - Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση - Άφαντοι οι δολοφόνοι

ektelesi_venzinadiko_38xronos_art
«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». Με αυτά τα λόγια, ξεσπά, ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου Γιώργου Μήτσου που άγνωστοι «γάζωσαν» στον Γέρακα με 25 σφαίρες το πρωί του Σαββάτου.

Ο πατέρας του 38χρονου, Αναστάσιος Μήτσου  ζητά «να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί», ενώ αναφέρει ότι το παιδί του σκοτώθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Ο ίδιος, μάλιστα κάνει λόγο για «βρώμικους αστυνομικούς που ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα», και προσθέτει ότι ως οικογένεια έχουν προβεί σε καταγγελίες στις Αρχές για «τον πόλεμο που δέχονταν».

PHOTO-2022-06-18-14-56-22
Ο Γιώργος Μήτσου με τον πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. Το 2015, από όπου και η φωτογραφία, η εταιρεία του Μήτσου είχε προσφέρει δωρεάν καύσιμα για ένα χρόνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αναλυτικά ο πατέρας του 38χρονου αναφέρει σε ανακοίνωσή  του:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. 
Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. 
Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. 
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. 
Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. 
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. 
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. 
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. 
Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»


Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση

Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κλείσιμο
Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης δέχθηκε πολλές σφαίρες σε μια ενέδρα θανάτου όπως αποδείχθηκε,  όταν άγνωστοι δράστες με καλάσνικοφ τον πυροβόλησαν στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύψος του Γέρακα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά μέχρι τώρα, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW, και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες αδιαφόρησαν για την παρουσία ή όχι άλλων ανθρώπων. Ωστόσο φαίνεται να είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του 38χρονου και να ήταν καλά οργανωμένοι. Ο οδηγός του βαν παρέμεινε στη θέση του και δύο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια και κυριολεκτικά γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο βαν και έφυγαν. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ πολλοί από τους περίοικους που άκουσαν τους πυροβολίσμούς έσπευσαν να κρυφτούν φοβούμενοι για τη ζωή τους. 

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη φονική επίθεση:

Εκτέλεσαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα!



«Γάζωσαν» ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος


gerakas_ektelesi6
gerakas_ektelesi5
gerakas_ektelesi4

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης:

Μαρτυρία γυναίκας για τη μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος

gerakas_ektelesi3
gerakas_ektelesi2
gerakas_ektelesi

Λίγο μετά την επίθεση, στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη, εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν, το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή και ερευνούν το καμμένο λευκό βαν ώστε να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των δραστών.

gerakas_ektelesi_van_kameno3
Το καμμένο βαν που εντοπίστηκε στην Παλλήνη

gerakas_ektelesi_van_kameno

Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο.  Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει παλιότερα το τμήμα εκβιαστών της Αστυνομίας.

Πηγή πρώτου βίντεο: irafina

Ειδήσεις σήμερα:

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς ποζάρει με μαγιό για να στηρίξει τo δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας παράνομης υιοθεσίας βρέφους στη Θεσσαλονίκη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εγκλωβισμένοι 77 ανθρακωρύχοι στο Ντονέτσκ μετά από βομβαρδισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης