Ένοχοι για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού κρίθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι και ένοχος για θανατηφόρα σωματική βλάβη ο ένας. Αυτή είναι η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας όσον αφορά τη δίκη για την ανθρωποκτονία του Αμερικανού Μπακάρι Χέντερσονστο Λαγανά Ζακύνθου.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι ίδια με την πρωτόδικη, όμως ελήφθη κατά πλειοψηφία σε αντίθεση με την πρωτόδικη που ήταν ομόφωνη. Αυτοί που μειοψήφησαν ήταν η Πρόεδρος, μία δικαστής και ένας ένορκος, οι οποίοι τάχθηκαν με την πρόταση του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Προς το παρόν αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές αλλά και τα τυχόν ελαφρυντικά.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.