Νίκος Ζενέτος: Το βραβείο «Προσωπικότητα 2022» απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Ιλίου

Νίκος Ζενέτος: Το βραβείο «Προσωπικότητα 2022» απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Ιλίου

Με το βραβείο «Προσωπικότητα 2022» για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  τιμήθηκε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

nikos_zenetos_anamnistiki

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Νίκο Ζενέτο, τον επί τέσσερις τετραετίες εκλεγμένο δήμαρχο του Ιλίου. Αυτή τη φορά η  εκδήλωση έγινε για τη βράβευσή του ως «Προσωπικότητα 2022» του και  το βραβείο αφορά  την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το σημαντικό κοινωνικό και εν γένει έργο του σε διάφορους τομείς. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022, από τον δήμαρχο Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σταυρούλα Αντωνάκου

nikos_zenetos_pireas



Ο κ. Ζενέτος στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε για την τιμή στο πρόσωπό του, τόνισε ωστόσο πως δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το αυτονόητο, να υπηρετεί δηλαδή την πόλη του με πίστη και αφοσίωση. Αφιέρωσε επίσης, το βραβείο στον αείμνηστο Βασίλη Κουκουβίνο, τον δήμαρχο τον οποίο διαδέχθηκε και υπήρξε ο μέντορας και πολιτικός του δάσκαλος για 16 ολόκληρα χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Ζενέτος είναι από τους δημάρχους που έχουν αφήσει ένα ευρύ κοινωνικό αποτύπωμα στον τόπο, με σημαντικές πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες, που έχουν ως σημείο αναφοράς τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Βραβεία απονεμήθηκαν επίσης και στον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Καλδή, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, τη συνθέτρια, τραγουδίστρια και συγγραφέα Μαρίζα Κωχ κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης