Μύκονος: Έφυγε ο Ρουμάνος επιχειρηματίας από τη βίλα των €85.000 - Πήγε σε μικρότερο και φτηνότερο σπίτι

Μύκονος: Έφυγε ο Ρουμάνος επιχειρηματίας από τη βίλα των €85.000 - Πήγε σε μικρότερο και φτηνότερο σπίτι

Φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης €114 εκατ. από το ρουμανικό δημόσιο - Η σύζυγός του και πρώην miss Αλβανία, Άντζελα Μαρτίνι «αποκάλυψε» άθελά της την κατοικία διαμονής τους, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram

savouleskou

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε στη Ρουμανία η σύλληψη του επιχειρηματία Ντράγκος Σαβουλέσκου στο νησί των ανέμων καθώς και η ενοικίαση από τον ίδιο πανάκριβης βίλας στην περιοχή Άγιος Λάζαρος, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o Σαβουλέσκου εγκατέλειψε τη συγκεκριμένη κατοικία και μίσθωσε ένα μικρότερο και φθηνότερο σπίτι. Η επεισοδιακή σύλληψη του Σαβουλέσκου, στις 10 Αυγούστου, στη Μύκονο, όπου βρισκόταν το «καταφύγιό» του, προκάλεσε θόρυβο στα ΜΜΕ της Ρουμανίας. 


Καταδικασθείς σε 5,5 χρόνια φυλάκισης λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 114 εκατ. ευρώ από το ρουμανικό δημόσιο, ο Σαβουλέσκου αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος με πειοριστικούς όρους να μην εγκαταλείψει τη Μύκονο μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το θέμα της έκδοσής του στη Ρουμανία.

roumanos_1



Η ιστορία του με τα νομικά παραπτώματα ξεκίνησε στις αρχές του 2019, οπότε είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για υπόθεση υπεξαίρεσης, μαζί με τον πρώην δήμαρχο της Κωνστάντζα, τον πρώην πρόεδρο της Dinamo και μαζί με άλλους κατηγορούμενους οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών, ο Σαβουλέσκου διέφυγε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Νάπολη, για να εντοπιστεί τελικά στη Μύκονο από άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του δόθηκε κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος των αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του Δημοσίου.

roymanos_5



Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Σύρου με σκοπό την έκδοση του στις αρχές της Ρουμανίας.

Κατά πληροφορίες, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας νοίκιασε άλλη βίλα στη Μύκονο, μικρότερη και φτηνότερη.

Εν μέσω αποκαλύψεων για διασπάθιση μαύρου χρήματος, είχε προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι διέμενε σε υπερπολυτελή βίλα. Η σύζυγος του και πρώην miss Αλβανία, Άντζελα Μαρτίνι "αποκάλυψε" άθελα της την κατοικία διαμονής τους, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

roymanoi_2
Κλείσιμο


Μάλιστα ο Σαβουλέσκου ανανέωσε πρόσφατα τη μίσθωση της βίλας, με τις εννέα κρεβατοκάμαρες, στον Άγιο Λάζαρο μέχρι τις 30/9/2021, με δικαίωμα ανανέωσης της μίσθωσης έως ότου να ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαδικασίες. Ωστόσο ο θόρυβος που προκάλεσε η πολυτελή διαμονή του, τον ανάγκασε να αναθεωρήσει και να ψάξει να νοικιάσει μια μικρότερη και φθηνότερη κατοικία.



Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στο Τσιλιβή Ζακύνθου: 12χρονος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε

Fox News: Στόχος κυβερνοεπίθεσης έγινε πρόσφατα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σοβαρά επεισόδια στον φράκτη που χωρίζει Ισραήλ-Γάζα - Τραυματίστηκαν 41 Παλαιστίνιοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης