Μια ληστεία με θύμα μια ηλικιωμένη στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία μια 68χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας.
Το θύμα της ληστείας, όπως αποκάλυψε, είδε δύο άντρες να εισβάλουν στο σπίτι της και να την ακινητοποιούν. Αφού της έδεσαν τα χέρια με αλυσίδα, έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι, το οποίο το έκαναν «φύλλο και φτερό». Αποχωρώντας από την οικία οι δύο κακοποιοί πήραν μαζί τους χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά από το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Παρά την περιπέτεια που πέρασε η 68χρονη είναι καλά στην υγεία της και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.