Μια ληστεία με θύμα μια ηλικιωμένη στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία μια 68χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας.
Το θύμα της ληστείας, όπως αποκάλυψε, είδε δύο άντρες να εισβάλουν στο σπίτι της και να την ακινητοποιούν. Αφού της έδεσαν τα χέρια με αλυσίδα, έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι, το οποίο το έκαναν «φύλλο και φτερό». Αποχωρώντας από την οικία οι δύο κακοποιοί πήραν μαζί τους χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά από το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Παρά την περιπέτεια που πέρασε η 68χρονη είναι καλά στην υγεία της και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events