Κλέφτης φωτοβολταϊκών συνελήφθη σε οικισμό Ρομά στο Πυρί Θηβών

Κλέφτης φωτοβολταϊκών συνελήφθη σε οικισμό Ρομά στο Πυρί Θηβών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον οικισμό - Συνελήφθησαν τρία άτομα - Το ένα εξ αυτών είχε πάνω του ναρκωτικά, ωστόσο διαπιστώθηκε πως είχε κάνει κλοπές και σε πάρκα φωτοβολταϊκών

Pyri-Thiva-epixeirisi
Έβγαλε "λαβράκι" η εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που έγινε την Παρασκευή στην περιοχή του διαβόητου οικισμού στο Πυρί Θηβών, καθώς εξιχνιάστηκε μια σειρά κλοπών σε φωτοβολταϊκά πάρκα περιοχών της Βοιωτίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν τρεις Ρομά, ένας εκ των οποίων για ναρκωτικά που ανακάλυψε ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί. Όμως, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται στις κλοπές που είχαν γίνει από τις 2 Απριλίου ως τις 30 Μαΐου, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης Νέων.

Τότε, οι δράστες είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε φωτοβολταϊκά πάρκα και ξήλωσαν καλώδια, η αξία των οποίων και οι φθορές που προκάλεσαν ξεπερνούσαν τα 21.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχαν χρησιμοποιήσει για την διάπραξη των κλοπών.

Αλλά και ο δεύτερος Ρομά που συνελήφθη επειδή δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει σε ένα σπίτι και σε ένα φορτηγό σε περιοχές της Θήβας, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ειδήσεις σήμερα

Παρουσιάστηκε και προσήχθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές ο αρχηγός του καρτέλ με τα 300 κιλά κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Το προσεχές Eurogroup σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελλάδας στην «ευρωπαϊκή κανονικότητα» - Τα βήματα που ακολουθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης