Θρίλερ στου Γκύζη: Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της 62χρονη - Αναζητείται ο σύζυγός της

Θρίλερ στου Γκύζη: Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της 62χρονη - Αναζητείται ο σύζυγός της

Το άψυχο σώμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, φέροντας μώλωπες - Το διαμέρισμα δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης - Εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας - Οι γείτονες περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες

gyzi-0
Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά ανακύπτουν με την υπόθεση ανεύρεσης πτώματος 62χρονης στην οδό Τσοπανάκου στου Γκύζη. Τη γυναίκα απο την Αλβανία τη βρήκαν νεκρή τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που ενημερώθηκαν για τη σορό από τον σύζυγό της.

Το άψυχο σώμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, φέρει μώλωπες, ενώ το διαμέρισμα δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης. Ο σύζυγός της, που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, δεν βρέθηκε και αναζητείται απο τις Αρχές για να δώσει εξηγήσεις, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της, επίσης αλβανικής καταγωγής, έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη 62χρονη. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Πάντως γείτονες του ζευγάριου στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Γυναίκα νεκρή στου Γκύζη
Κλείσιμο
gyzi-1



Ειδήσεις σήμερα

Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Power Pass - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Διεθνές ανάχωμα στον «δεσποτικό αναθεωρητισμό» Ερντογάν – Μαθήματα «σιδηράς ψυχραιμίας» από την Αθήνα

Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα η κακοκαιρία Genesis - Καταιγίδες και στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης