Ηράκλειο: Δίδυμο γυναικών τρύπωσε σε έξι σπίτια

Ηράκλειο: Δίδυμο γυναικών τρύπωσε σε έξι σπίτια

Οι δυο γυναίκες έδρασαν το τριήμερο 19-21 Μαΐου

diarriksi
Σαν... αόρατες δρούσαν δυο Ελληνίδες, οι οποίες τρύπωναν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και έκλεβαν χωρίς να τις πάρει είδηση κάποιος! Είναι χαρακτηριστικό ότι, από τις 19 ως και τις 21 Μαΐου, είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης τους κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν οι έξι διαρρήξεις και να ταυτοποιηθούν οι δράστιδες που, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 7.500 ευρώ.

Οι δυο γυναίκες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές τις οποίες ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Έσπασε τζαμαρία και άρπαξε μεγάλο ποσό

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του ένας Έλληνας που έσπασε την βιτρίνα ενός καταστήματος στον Πύργο και άρπαξε από το ταμείο μετρητά ύψους 3.000 ευρώ, το απόγευμα της Πέμπτης. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και κατά την προανάκριση που ακολούθησε από την Ασφάλεια προέκυψε ότι και την περασμένη Κυριακή είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε ακόμα ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει γιατί έγινε αντιληπτός.

Ειδήσεις σήμερα

Μυστήριο στην Κοζάνη: Συνταξιούχος εξαφανίστηκε με τον σκύλο του - Άφαντο το αυτοκίνητό του

Δικηγόρος ενός εκ των γιων του Τράγκα: Ο εκλιπών είχε περιουσία 30 εκατομμυρίων - Σύντομα θα αποδεσμευθεί

Τρεις μόλις ημέρες πριν από την έφοδο της αστυνομίας οι Βρετανοί είχαν νοικιάσει την πολυτελή βίλα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης