Απάτη «μαμούθ» με θύμα βενζινοπώλη στην Χερσόνησο

Απάτη «μαμούθ» με θύμα βενζινοπώλη στην Χερσόνησο

Εξαπάτησαν επιχειρηματία και στην Θεσπρωτία

ASTYNOMIAS
"Τζακ ποτ" χτύπησε ο άγνωστος απατεώνας που εξαπάτησε έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο καθώς, με το πρόσχημα της υποτιθέμενης παραγγελίας, κατάφερε να "βουτήξει" από τον τραπεζικό λογαριασμό του ένα υπέρογκο ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, του τηλεφώνησε άγνωστος που έκανε παραγγελία μιας μεγάλης ποσότητας πετρελαίου και του ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού του με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε το αντίτιμο μέσω e-banking.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δέχθηκε στο κινητό του ένα μήνυμα που δήθεν προερχόταν από την τράπεζα και περιείχε έναν σύνδεσμο στον οποίο πληκτρολόγησε τους κωδικούς του. Έτσι,ο απατεώνας κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του και να μεταφέρει σε άλλους λογαριασμούς το ποσό των 85.000 ευρώ. Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εξαπάτησαν επιχειρηματία και στην Θεσπρωτία

Θύμα απατεώνα έπεσε ένας επαγγελματίας στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που ισχυρίστηκε ότι ενδιαφερόταν για την αγορά προϊόντων. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, ο άγνωστος "αγοραστής" του ζήτησε τους κωδικούς του τραπεζικού λογαριασμού, με αποτέλεσμα να μεταφέρει από αυτόν το ποσό των 10.000 ευρώ! Το θύμα κατήγγειλε την απάτη στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει σε τίνος τον λογαριασμό μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο

Τζένιφερ Λόπεζ: Δείχνει όλες τις καμπύλες της μέσα από ένα φόρεμα με διαφάνειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης