Μπροστά σε ένα... παράδοξο θέαμα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας περιπατητής στην περιοχή της Λαμψάκου στην Εύβοια.
Την ώρα που περπατούσε στην παραλία, ξαφνικά είδε μπροστά του δεκάδες εικονίσματα αγίων, που τα είχε ξεβράσει η θάλασσα.
Όπως ο ίδιος περιγράφει στο evima.gr,φτάνοντας στη θάλασσα έμεινε εμβρόντητος όταν είδε στα ρηχά τις εικόνες, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο βρίσκονταν εκεί.
Όπως εξάλλου είπε ο ίδιος, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε τουλάχιστον 50 εικόνες να είναι διάσπαρτες κατά μήκος της παραλίας.
Άγνωστος παραμένει ο λόγος, που βρέθηκαν στο σημείο.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.