Προφυλακίστηκε η Βραζιλιάνα για τη διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών - Ήταν «παρεξήγηση» είπε στην απολογία της

Προφυλακίστηκε η Βραζιλιάνα για τη διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών - Ήταν «παρεξήγηση» είπε στην απολογία της

Η 28χρονη παραδέχτηκε πως διατηρούσε την επιχείρηση με τα δικά της στοιχεία για την παρασκευή ελιξιρίων ευεξίας, ωστόσο δεν γνώριζε όμως ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας σε αυτά

montelo-do-brasil
Κάθε κατηγορία που την συνδέει με διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών αρνήθηκε κατά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια, η 28χρονη Βραζιλιάνα, η οποία συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την κατηγορία ότι διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e shop με ελιξίρια ευεξίας. Ωστόσο, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η 28χρονη, η οποία φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή των εν λόγω σκευασμάτων, κατά τη διάρκεια της απολογίας της έκανε λόγο για παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να είπε ναι μεν διατηρούσε την επιχείρηση με τα δικά της στοιχεία δεν γνώριζε όμως ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας στα ελιξίρια ευεξίας.

braziliana2


Στο πλαίσιο αυτής της υπερασπιστικής της γραμμής ζήτησε μάλιστα να πραγματοποιηθεί και σχετική πραγματογνωμοσύνη. Εφόσον, διαπιστωθεί ότι στα ελιξίρια υπάρχει έστω και μία μικρή ποσότητα ναρκωτικών, τότε όπως φέρεται να λέει, αυτό θα είναι λάθος των προμηθευτών της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο την ναρκωτική ουσία.

braziliana3
Κλείσιμο


Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και σε βάρος της 28χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς βρισκόταν στη Βραζιλία. Τότε, οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον σύντροφο της νεαρής γυναίκας και μία συνεργάτιδα της.

Τέλος, σύμφωνα με την υπεράσπισή της η 28χρονη είχε ενημερώσει τώρα τις αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την αναμένουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου και την συνέλαβαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Και σε επιχείρηση που είχε εργαστεί η 17χρονη κόρη της γυναίκας-«αράχνης» έστειλε το e-mail ο αυτόχειρας γυμναστής

Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης