Σε τραγωδία εξελίχθηκε μία επίσκεψη σε φιλικό σπίτι για έναν 41χρονο αστυνομικό ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 41χρονο αστυφύλακα ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε πάει σε φιλικό σπίτι στο Αιγάλεω. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 41χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς