Συνέχεια στις προκλήσεις δίνει η Άγκυρα, που εκφράζει έντονο εκνευρι8σμό για το μπλόκο της Αθήνας στην αγορά αμερικανικών F-16 και F-35, κι ενώ ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κρατά υψηλούς τόνους στη ρητορική του.
Υπερπτήση πάνω από τη νήσο Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου πραγματοποίησε η τουρκική πλευρά, τη Δευτέρα στις 10:14 π.μ.
Ειδικότερα, μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα στα 19.000 πόδια.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.