Πάρτι αντιεξουσιαστών στο ΑΠΘ, δέκα προσαγωγές πραγματοποίησε η Αστυνομία
Το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «φρούριο», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και πιθανόν καταστροφών στο πρώην στέκι στο Βιολογικό - Οι προσαγωγές έγιναν για προληπτικούς λόγους
Σε κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται από νωρίς απόψε το campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πάρτι ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πολυτεχνική Σχολή. Επιπλέον μέτρα και περιμετρικά της υπό κατασκευής βιβλιοθήκης, υπό το φόβο νέων βανδαλισμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αυξηθεί εντός του campus από δύο που ήταν τις προηγούμενες ημέρες, σε τρείς. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγιναν συνολικά δέκα προσαγωγές ατόμων για προληπτικούς λόγους.
Περίπου 25 άτομα βρίσκονται στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μετά από κάλεσμα για πάρτι.
Το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «φρούριο», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και πιθανόν καταστροφών στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, όπου και ολοκληρώνεται σταδιακά η πρώτη φάση εργασιών κατασκευής της βιβλιοθήκης, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Η κατάσταση πάντως παραμένει έκρυθμη λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς, μπροστά στη ΣΘΕ, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ένας 20χρονος φοιτητής.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events