Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας - Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά
Οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους Λιμενικούς - Για να αποφύγουν τη σύλληψη επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους άνδρες του ΛΣ οι οποίοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου
Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών και ομάδας Ρομά στη μαρίνα της Γλυφάδας το μεσημέρι του Σαββάτου. Λιμενικοί, που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα, εντόπισαν στη μαρίνα ένα περίεργο όχημα Citroen DS3 στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά.
Το ακολούθησαν και στη Διαδόχου Παύλου το είδαν να σταματάει και τους Ρομα να κατεβαίνουν κάτω για να κλέψουν καταλύτες. Αμέσως δυο από τους τρεις λιμενικούς κατεβαίνουν κάτω και με τα όπλα στα χέρια επιχειρούν να τους πλησιάσουν. Τότε οι Ρομά, επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα, βάζουν μπροστά και κατευθύνονται προς τους λιμενικούς για να τους πατήσουν.
Μάλιστα ο ένας από τύχη γλίτωσε καθώς πήδηξε τελευταία στιγμή να σωθεί. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν όμως το όχημα συνέχισε με σκασμένο λάστιχο να κινείται και λίγα μέτρα παρακάτω οι Ρομά, διέφυγαν εγκαταλείποντας το στη Γλυφάδα.
Όπως διαπιστώθηκε ήταν νοικιασμένο ενώ μέσα εντοπίστηκαν δυο κλεμμένοι καταλύτες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων συνεχίζονται.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.