Κύπρος: Έλληνας υπήκοος πιάστηκε με 6,5 κιλά κοκαΐνη στη Λεμεσό

Κύπρος: Έλληνας υπήκοος πιάστηκε με 6,5 κιλά κοκαΐνη στη Λεμεσό

Στελέχη της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών της Κύπρου παρακολουθούσαν το φορτίο και μόλις εμφανίστηκε ο 56χρονος συνελήφθη

cocaine
Ποσότητα 6,5 κιλών κοκαΐνης έπεσε σήμερα στα χέρια της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) της Κύπρου, μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στη Λεμεσό. Το φορτίο έφτασε από την Ελλάδα μέσω του λιμανιού της Λεμεσού μέσα σε κοντέινερ το οποίο μεταφέρθηκε σε αποθήκη. Μέλη της ΥΚΑΝ παρακολουθούσαν το φορτίο αναμένοντας τον παραλήπτη. Εμφανίστηκε στην αποθήκη ένας 56χρονος από την Ελλάδα και μόλις παρέλαβε το πακέτο με τα ναρκωτικά συνελήφθη.

Ο 56χρονος ανακρίνεται, ώστε να διαπιστωθεί η πηγή των ναρκωτικών αλλά τυχόν συνεργάτες του στη Κύπρο. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Η ΥΚΑΝ εκτιμά πως η συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης είναι μέρος μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που σταδιακά κύκλωμα έχει αποστείλει στη Κύπρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πλέον οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών εισάγονται στη Κύπρο από τις επίσημες εισόδους αΑεροδρόμια - λιμάνια), σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου ανθούσε το εμπόριο ναρκωτικών - κυρίως κάνναβης - από τα κατεχόμενα. Πλέον οι ροές μέσω της πράσινης γραμμής έχουν διακοπεί και οι έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν την οδό της απόκρυψης των ουσιών σε φορτία με νόμιμα εμπορεύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης