Αρπαγή 6χρονου: «Ένα θηρίο 1,90 μ. άρπαξε το παιδί, δεν έβγαλε άχνα, του έκλεισε το στόμα» είπε η γιαγιά

Αρπαγή 6χρονου: «Ένα θηρίο 1,90 μ. άρπαξε το παιδί, δεν έβγαλε άχνα, του έκλεισε το στόμα» είπε η γιαγιά

«Τρέχω από πίσω, φέρε το παιδί φώναζα, ένας γκάνγκστερ μας κλέβει το παιδί, ήταν μια μαφιόζικη αρπαγή», είπε - Από πλευράς της η θεία του, έκανε λόγο για «μια πολύ οργανωμένη απαγωγή» - Δείτε βίντεο

6xronos_arpagi_xr_2
Ολοκληρώθηκε σήμερα το ολιγοήμερο θρίλερ για την αρπαγή του 6χρονου από την Κηφισιά, καθώς οι δικηγόροι του Νορβηγού πατέρα ενημέρωσαν πως το παιδί βρίσκεται μαζί του και έχει επιστρέψει στη γεννέτειρά του.

Για την αρπαγή του εξάχρονου από το σπίτι που διέμενε στην Κηφισιά, μίλησαν η γιαγιά και η θεία του, κάνοντας λόγο για ένα «οργανωμένο σχέδιο που εκτελέστηκε».

Η γιαγιά του μικρού Ράινερ, η οποία βρισκόταν μαζί του την ώρα της αρπαγής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μαζί με το παιδί εκείνο το βράδυ, ετοιμαζόμασταν να πάμε πάνω για να κοιμηθεί. Ξαφνικά, βλέπω τον μικρό να τρέχει στην πόρτα και να λέει πως ήρθε η μαμά του. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο, 1,90 μ., μασκοφόρο. Δεν έβγαλε άχνα, βούτηξε το παιδί υπό μάλης και βγήκε έξω. Του είχε κλείσει το στόμα, το παιδί δεν έβγαλε άχνα. Μπήκαν σε ένα άσπρο βαν με μαύρα φιμέ τζάμια. Τρέχω από πίσω, φέρε το παιδί φώναζα, ένας γκάνγκστερ μας κλέβει το παιδί. Ήταν μια μαφιόζικη αρπαγή. Μαρσάρισε και εξαφανίστηκε. Αν δεν είχαμε ανοίξει την πόρτα, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Είχε πολύ άγριες διαθέσεις, ήταν μαφιόζος. Έμοιαζε ξένος, ήταν πληρωμένος».

Απαγωγή 6χρονου - Δηλώσεις της γιαγιάς του


Από την πλευρά της, η θεία είπε πως «όλο το σκηνικό φαίνεται πως ήταν μια πολύ οργανωμένη απαγωγή, ειδικά αν αληθεύει ότι διέφυγαν μέσα στο πρώτο τετράωρο. Δεν ξέρω τι τύπου υπόκοσμος είχε πληρωθεί για να αρπάξει το παιδί. Δεν φαινόταν να ήταν ο πατέρας ή ο θείος. Τυχαία άνοιξε την πόρτα το παιδί. Αν δεν το έκανε, θα έβρισκαν κάποιον άλλο τρόπο, θα έσπαγαν παράθυρο ή κάποια πόρτα. Θα είχαμε άλλου τύπου σκηνικά. Δεν λύνονται θέματα με αυτοδικία και μαφιόζικες ενέργειες». 

Απαγωγή 6χρονου - Δηλώσεις της θείας του


Ειδήσεις σήμερα:

Ταμείο Ανάκαμψης: Τα 65 «πρέπει» για να εισπράξουμε 5,3 δισ. ευρώ μέσα στο 2022

Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τις ανυπόστατες αιτιάσεις της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου

Αλλαγές στο Δημόσιο: Οι... «συνοδοί ανελκυστήρα» και οι άλλες παρωχημένες ειδικότητες που καταργούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης