Παράταση έως τέλος Ιουνίου των αεροπορικών οδηγιών με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Ειδικότερα, παραμένει σε ισχύ η notam για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.
Επίσης, παραμένει σε ισχύ η αεροπορική οδηγία σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας και την απαγόρευση διελεύσεων των πολιτικών αεροσκαφών και στον εναέριο χώρο της Μολδαβίας και της Λευκορωσίας, λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές, συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με την ΥΠΑ οι παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών θα ισχύσουν έως το τέλος Ιουνίου 2022.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race