Στην Τραπεζούντα θα βρεθεί τον Δεκαπενταύγουστο οΟικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπου θα τελέσει και εφέτος τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου, μετά από την εξασφάλιση της προβλεπόμενης άδειας από τη Νομαρχία Τραπεζούντος, στην ιστορική Ιερά Μονή Σουμελά.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ψάλει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, «ὅστις πολλάκις εἰς τό παρελθόν ἐτίμησε διά τῆς συμμετοχῆς του τήν πανήγυριν τοῦ ἱεροῦ παλλαδίου τῶν ἁπανταχοῦ Ποντίων», όπως επισημαίνεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.