Φάρσαλα: Πιτσιρικάδες διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν τις τηλεοράσεις

Φάρσαλα: Πιτσιρικάδες διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν τις τηλεοράσεις

Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος και μπήκαν μέσα σαν «κύριοι»

diarriktes_spition14
Σαν έμπειροι διαρρήκτες είχαν δράσει δύο ανήλικοι που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα σε ένα σπίτι στα Φάρσαλα την προηγούμενη Κυριακή, μπήκαν στο εσωτερικό και έκλεψαν δύο τηλεοράσεις. Ωστόσο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν βρει τις συσκευές στο σημείο όπου τις είχαν κρύψει.

Οι τηλεοράσεις είχαν αποδοθεί στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε στην ταυτοποίηση των ανήλικων δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τις μητέρες τους για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλο και το... κατέστρεψαν!

Μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να... διαλύσουν το μοτοποδήλατο μιας 43χρονης που είχαν κλέψει στην Φλώρινα δύο ανήλικοι που του προκάλεσαν σημαντικές ζημιές! Οι... ατζαμήδες οδηγοί συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Το κλεμμένο δίκυκλο βρέθηκε σε κακή κατάσταση και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσαν δυο από τις τρεις Ελληνίδες που πλησίασαν μαζί με μια ανήλικη έναν ηλικιωμένο το απόγευμα της Παρασκευής στην Βέροια, τον αγκάλιασαν και άρπαξαν από την τσέπη του 145 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 120 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης