Ιωάννινα: Άφησαν χρήματα και τιμαλφή και έκλεψαν ένα... παιδικό αυτοκινητάκι

Ιωάννινα: Άφησαν χρήματα και τιμαλφή και έκλεψαν ένα... παιδικό αυτοκινητάκι

Οι ατζαμήδες διαρρήκτες δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι - Εντοπίστηκαν, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

διρ827
Πρέπει να αλλάξουν... επαγγελματικό προσανατολισμό οι τρεις "ποντικοί" που διέρρηξαν ένα σπίτι στα Ιωάννινα, αλλά τα έκαναν μούσκεμα καθώς δεν είδαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα και έκλεψαν μόνο ένα ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους όταν εντοπίστηκαν!

Η οικογένεια έλειπε την περασμένη Κυριακή, όταν έγινε η διάρρηξη και βρήκε τα πάντα άνω–κάτω όταν επέστρεψε. Οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όμως αν και είχαν ψάξει παντού δεν είχαν βρει τα μετρητά και τα τιμαλφή που υπήρχαν! Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών και στην κατοχή τους βρέθηκε το αυτοκινητάκι που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι... ατζαμήδες διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Έπιασαν έναν από τους διαρρήκτες επιχείρησης

Στη μάντρα μιας επιχείρησης στο Αγρίνιο εισέβαλαν τρεις Έλληνες διαρρήκτες τα ξημερώματα της Πέμπτης και άρπαξαν δύο μπαταρίες αυτοκινήτων, δύο τροχούς κοπής μετάλλων, καθώς και δύο κουλούρες καλωδίων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθη λίγο αργότερα ο ένας που προσήχθη στην Ασφάλεια, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο συνεργοί του.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης