Νέα Φιλαδέλφεια: 55χρονος χτύπησε με αντικλεπτικό τιμονιού 20χρονο οδηγό που παλεύει για τη ζωή του στην εντατική
Ο δράστης έκανε όπισθεν σε έξοδο στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του νεαρού - Ο 55χρονος του επιτέθηκε με αντικλεπτικό τιμονιού τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι - Δείτε βίντεο
Στην εντατική, δίνοντας μάχη για την ζωή του είναι ένας 20χρονος που δέχθηκε επίθεση από έναν 55χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή, μετά από διένεξη που είχαν με τα αυτοκίνητά τους.
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στο ρεπορτάζ του Alpha, ο δράστης με το Ι.Χ βγήκε από την έξοδο της εθνικής και στο σημείο που ο δρόμος ενώνεται με έναν άλλον αποφασίζει να μπει στην άλλη λωρίδα και να κινηθεί με όπισθεν.
Εκεί βρισκόταν ένας 20χρονος, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για την παράβασή το. Ο δράστης τον ρώτησε «τι θες ρε;», με το νεαρό να του απαντά «θα μας χτυπήσεις;». Όπως είπε η κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης, ο φίλος της έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητο και δέχθηκε δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι με το αντικλεπτικό τιμονιού που είχε στα χέρια του ο 55χρονος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjvepctxb1wh)
Και ενώ ο 20χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ο 55χρονος πήρε το αμάξι του και εξαφανίστηκε, όμως την επόμενη μέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο νεαρός βρίσκεται στην εντατική λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι του.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.