Τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Αν είχαν τραβήξει τον Τάσο στην άκρη ίσως και να ζούσε τώρα» λέει ο αδελφός του

Τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Αν είχαν τραβήξει τον Τάσο στην άκρη ίσως και να ζούσε τώρα» λέει ο αδελφός του

O οδηγός του αυτοκινήτου πρώτα πάτησε και παρέσυρε τον φίλο του και μετά γύρισε και πάτησε τον αδερφό του 

monemvasia-troxaio-0
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τις ζωές δύο άνθρωπων όταν κυριολεκτικά τους πάτησε στα καλά καθούμένα ένα αυτοκίνητο, την ώρα που επέστρεφαν σπίτι τους. Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιώτης, αδερφός του Τάσου Σαρμπάνη, ο οδηγός του αυτοκινήτου πρώτα πάτησε και παρέσυρε τον φίλο του και μετά γύρισε και πάτησε τον αδερφό του ενώ αν κάποιοι από τους περαστικούς τον είχαν τραβήξει ίσως και να ζούσε.

«Και τα δύο παιδιά πήγαν τσάμπα, αλλά ο αδερφός μου ακόμα περισσότερο, γιατί τον Νικήτα τον πήρε σβάρνα και τον έσυρε για αρκετά μέτρα ενώ ο αδερφός μου είχε πέσει στον δρόμο χτυπημένος στο πόδι και το κεφάλι. Δεν τον τράβηξε κάποιος προς το πεζοδρόμιο και πέρασε πάλι αυτός και τον πάτησε. Αν τον είχαν τραβήξει στην άκρη ίσως και να ζούσε. Κρίμα» λέει συγκλονισμένος. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του αδερφού του ενός 77χρονου, τα θύματα δεν γνώριζαν τον δράστη και δεν είχαν καμία σχέση μαζί του απλά ο 50χρονος όπως μας λέει ο κ. Παναγιώτης έπαθε αμοκ.

«Ο Τάσος δεν τον ήξερε καθόλου τον Περικλή, ούτε και ο Νικήτας τον ήξερε, στο λέω σίγουρα. Μα καταρχήν ο ένας ήταν 50 ετών και οι άλλοι δύο ήταν 77 χρονών. Δεν γνωριζόντουσαν, μπορεί μεσα την πόλη να βλεπόντουσαν αλλά ούτε καφέ δεν είχαν πιεί, είχαν διαφορετικές παρέες και ηλικίες, δεν είχαν κάποια σχέση. Ο άνθρωπος έπαθε αμοκ και έκανε ότι έκανε, δυστυχώς πήρε στο λαιμό του δύο ανθρώπους» υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Μάλιστα τονίζει, ότι ο αδερφός του ήταν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στην περιοχή και θα μπορούσε να ζήσει και στο Άγιο Όρος από την καλοσύνη του.

«Ο Τάσος ήταν από τους πιο αξιαγάπητους ανθρώπους στην περιοχή μας. Η κηδεία του, που θα γίνει την Πέμπτη, θα έχει περισσότερο κόσμο και από του καλύτερου πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο Τάσος ξεκίνησε το τραγούδι το 1970 στο Αιγάλεω μαζί με τον Μαργαρίτη, τον έμαθε το Πανελλήνιο στην Πάνια και τους τρέλανε όλους, ήταν φωνάρα, αλλά λόγω του ότι είναι καλός ηθικά, έμεινε στάσιμος, δεν ήταν για την νύχτα και τα καμώματα της αυτός ο άνθρωπος. Ο αδερφός μου έπρεπε να πάει στο Άγιο Όρος», είπε καταλήγοντας στην τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 600 εκατ. ευρώ τα υπερέσοδα των εταιρειών ρεύματος - Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις

Πέταξαν κόκκινη μπογιά στον Ρώσο πρεσβευτή στη Βαρσοβία

Έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου για τις καταστροφές στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης