Στρατιωτικοί οι «μαϊμού» αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν τρεις νεαρούς στη Ρόδο

Στρατιωτικοί οι «μαϊμού» αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν τρεις νεαρούς στη Ρόδο

Οι «νταήδες» που παρίσταναν τους αστυνομικούς ξυλοφόρτωσαν χωρίς λόγο τρεις νεαρούς στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, την Κυριακή του Πάσχα

peripoliko_986
Αναταράξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι «νταήδες» που παρίσταναν τους αστυνομικούς και ξυλοφόρτωσαν χωρίς λόγο τρεις νεαρούς στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, την Κυριακή του Πάσχα, ήταν τέσσερις... στρατιωτικοί που υπηρετούν στο νησί!

Τα στοιχεία ταυτότητάς τους αποκαλύφθηκαν από τις καταθέσεις των θυμάτων ηλικίας 28 ως 30 χρόνων, σε συνδυασμό με το οπτικό υλικό που συνέλεξαν οι... πραγματικοί αστυνομικοί από κάμερες της περιοχής. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία αναμένεται να ασκήσει διώξεις στους εμπλεκόμενους.

Τα τρία θύματα επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση μετά την Ανάσταση, όταν τους πλησίασαν οι δράστες, τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί δείχνοντάς τους και ταυτότητες και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. Οι νεαροί δεν είχαν μαζί τις ταυτότητές τους και οι άγνωστοι τους δήλωσαν ότι θα τους πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση. Όμως, ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια. Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, ενώ ο 28χρονος που επίσης δέχθηκε χτυπήματα είναι αιμοφιλικός και κινδύνευσε ακόμη και η ζωή του! Ανάλογα τραύματα φέρει και ο τρίτος της παρέας.

Ήδη, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διαταχθεί μετά την επίθεση, οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου έχουν σχηματίσει σε βάρος των τεσσάρων στρατιωτικών δικογραφία για αντιποίηση αρχής και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ερευνάται αν έχουν εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά ξυλοδαρμού ανυποψίαστων πολιτών.



Ειδήσεις σήμερα:

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε το εσώρουχο και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας ναρκωτικά

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία στην Ηλιούπολη - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βουλιαγμένης

Βίντεο από drone δείχνει για πρώτη φορά τις μάχες των Ρώσων μισθοφόρων της Wagner στο Ντονμπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης