Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:20 στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας - Βόνιτσας, κοντά στο Σπάρτο Αμφιλοχίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το karvasaras.gr, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες διαπέρασαν το όχημα από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη γυναίκες οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.