Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αποκαλύπτικό έγγραφο «καίει» την Πισπιρίγκου - Ήξερε για την κεταμίνη πολύ πριν συλληφθεί

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αποκαλύπτικό έγγραφο «καίει» την Πισπιρίγκου - Ήξερε για την κεταμίνη πολύ πριν συλληφθεί

Οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν συντάξει οδηγίες με σαφή δοσολογία κεταμίνης για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν - Η 33χρονη ισχυριζόταν ότι άκουσε για πρώτη φορά για την κεταμίνη στην τηλεόραση, λίγο πριν συλληφθεί

roula-pispirigou-tzortzina-0
Καταρρίπτονται, ημέρα με την ημέρα, οι ισχυρισμοί της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία, Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με τη χορήγηση κεταμίνης στη μεγαλύτερη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Έγγραφο-ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega, αποδεικνύει ότι υπήρχε σαφής δοσολογία του φαρμάκου για το παιδί σε περίπτωση που χρειαζόταν κεταμίνη.

Ειδικότερα, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει, αν χρειαστεί.




Κάτι που σημαίνει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν άκουσε για πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη ουσία λίγο πριν από τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς, καθώς βρισκόταν καθημερινά στο πλευρό της 9χρονης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

Συγγενικές σχέσεις με την Πισπιρίγκου φέρεται να έχει ο τεχνικός που τη βοήθησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της

Κλείσιμο
Συγγενικές σχέσεις με την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να έχει ο άνθρωπος που τη βοήθησε να διαγράψει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος πρόκειται για τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Πάτρα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές καθώς η Πισπιρίγκου είχε απευθυνθεί σε αυτόν αρκετές φορές.

Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, έχει ξεκινήσει ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ξεκινούν κι αυτές από την αρχή μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.

Θα τεθούν στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα , η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και την 7 μηνών Ίριδα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Με πέθαναν για δεύτερη φορά», λέει ο Ραϊόλα - Γκάφα των ιταλικών ΜΜΕ

«Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε»: Ανατριχιαστικοί διάλογοι στη ρωσική κρατική τηλεόραση για το σενάριο πυρηνικού πολέμου

Ο ΟΗΕ «προετοιμάζει μια προσπάθεια απομάκρυνσης» αμάχων από τη Μαριούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης