Τήνος: Οι διαμαρτυρίες των επιβατών του «Super Express» που προσάραξε στο λιμάνι

Τήνος: Οι διαμαρτυρίες των επιβατών του «Super Express» που προσάραξε στο λιμάνι

Στο πλοίο έσβησαν οι μηχανές ενώ αυτό βρισκόταν εντός του κεντρικού λιμένα του νησιού - Παρά τις προσπάθειες του καπετάνιου το ταχύπλοο έπεσε στα βράχια με το μπροστινό του μέρος

ploio-5
Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες ορισμένων επιβατών του πλοίου «Super Express» το οποίο και βρήκε στα βράχια και προσάραξε το απόγευμα σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου.

Στο βίντεο το οποίο απέστειλε αναγνώστης στο protothema.gr εμφανίζονται επιβάτες να μιλούν με το πλήρωμα του πλοίου φωνάζοντας για την καθυστέρηση και ζητώντας να μιλήσουν με τον καπετάνιο. Στο σημείο βρίσκονται αρκετοί επιβάτες ενώ είναι εμφανής και η προσπάθεια του πληρώματος να καθησυχάσουν τους παρευρισκόμενους.

Δείτε βίντεο:

Διαμαρτυρία επιβατών στο πλοίο που πρασάραξε στο λιμάνι της Τήνου


Σημείωνεται πως τελικά στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» με προορισμό τη Μύκονο, επιβιβάστηκαν τελικά οι 187 επιβάτες το πλοίου «Super Express» μετά την προσάραξη.  Στο καταμαράν «Super Express» επέβαιναν συνολικά 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και οι επιβάτες με προορισμό την Τήνο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.

Κλείσιμο
Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα-Ανδρος,Τήνος, Μύκονος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου «Super Express» και η βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Δείτε βίντεο:

Καταμαράν Τήνος


Τήνος


Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο της Golden Star Ferries έσβησαν, το απόγευμα, οι μηχανές κι ενώ αυτό βρισκόταν εντός του κεντρικού λιμένα του νησιού.

Αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι. Παρά τις προσπάθειες του καπετάνιου, ο οποίος φρόντισε να ρίξει άγκυρα, το ταχύπλοο έπεσε στα βράχια με το μπροστινό του μέρος αφού δεν κατέστη εφικτό να γίνουν οι απαραίτητοι χειρισμοί.

Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών και πληρώματος.

Προσάραξη πλοίου στο λιμάνι της Τήνου



super-express



Ειδήσεις σήμερα:

Μάικ Τάισον: Εκπρόσωπός του ισχυρίζεται πως ο συνεπιβάτης του πέταξε ένα μπουκάλι πριν ξεκινήσει να τον γρονθοκοπεί - Δείτε βίντεο

Αναχώρησε η αποστολή για το Άγιο Φως - Πού υπήρξε διαφωνία με το Ισραήλ για την παραλαβή του

Νέα πυρά της Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας: Σας βοηθήσαμε να απελευθερωθείτε και εσείς απελάσατε Ρώσους διπλωμάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης